Wildlands Foto van de Week - 35

EMMEN

De Wildlands Foto van de Week is gemaakt door Robert Jan Smit uit Den Haag. Hij fotografeerde deze baviaan met gezelschap.

Bijzonder knap gedaan, deze plaat! De baviaan zo mooi portretteren is één, maar die wesp ter hoogte van de apenneus maakt de foto natuurlijk helemaal af. Fantastisch dat het insect van die afstand zo scherp nog in beeld is gebracht, al lijkt de aap nog niks door te hebben.

Ook meedoen?

Iedere week mogen parkbezoekers één foto per inzender sturen naar foto@wildlands.nl. De foto van de weekwinnaar wordt de week erop groot afgebeeld in de ZuidOosthoeker. Winnaars worden in die week ook via de social mediakanalen bekendgemaakt. Een foto insturen voor de eerstvolgende krant kan tot iedere vrijdag, 23.59 uur. Stuur ook uw naam en woonplaats mee.