Jos Kasten nieuwe directeur Magisch Drenthe

COEVORDEN

Mevrouw Jos Kasten wordt met ingang van 1 september 2018 de nieuwe directeur van het Toeristisch Recreatief Coevorden (ToReCo), dat Magisch Drenthe als werknaam heeft.

Magisch Drenthe houdt zich bezig met de marketing en promotie van gemeente Coevorden. Kasten volgt José Reinholtd op. Reinholtd heeft een functie in haar woonplaats Hoogeveen gevonden.

Regio

Arjan Pieters, voorzitter van bestuur ToReCo over de aanstelling van Jos Kasten en het afscheid van Jose Reinholtd: “José heeft voor Magisch Drenthe letterlijk de verbinding over de Hondsrug gemaakt, doordat ze haar werk voor de gemeente Aa en Hunze met dat bij ons combineerde. Een samenwerkingsverband dat door Jos Kasten verder uitgebouwd kan worden. Een mooie uitdaging voor Jos om De Hondsrug regio en daarbinnen de gemeente Coevorden nog aantrekkelijker te maken.”

Jos Kasten heeft diverse functies bekleed bij zowel profit- als nonprofit organisaties. Zij is als regiomanager werkzaam geweest bij onder andere Koninklijke Horeca Nederland en daarvoor heeft ze verschillende functies gehad bij de Hampshire Hotels Groningen. Daarnaast is ze ook zes jaar secretaris geweest van Stichting Beleef Beilen en sinds 2017 is zij tevens betrokken bij de Drentse Fiets4Daagse voor de marketing en promotie.