Vierde Drentse Seniorendag bijna uitverkocht

SCHOONOORD

De vierde editie van de Drentse Seniorendag is bijna uitverkocht. Dat meldt seniorenwinkel MobiVit namens de organisatie.

In de feesttent op het terrein van Openluchtmuseum Ellert en Brammert in Schoonoord komen woensdag 5 september vele honderden senioren uit heel Drenthe samen. Commissaris van de Koning Jette Klijnsma opent de dag om 10.30 uur officieel. De aanwezige senioren kunnen luisteren naar optredens van bijvoorbeeld Lucas en Gea en piratenkoor ‘t Zwarte Gat.

Door de ongeveer veertig vrijwilligers wordt tussen de middag een diner geserveerd. Volgens traditie wordt de Drentse Seniorendag rond de klok van 16.30 uur afgesloten met het gezamenlijk zingen van het Drents volkslied.

Meer informatie over de kaartverkoop staat op www.mobivit.nl.