Germ en Matti Pol vieren briljanten huwelijk

KLAZIENAVEEN

Germ en Matti Pol uit Klazienaveen zijn zaterdag 25 augustus 65 jaar getrouwd. Het briljanten echtpaar woont in appartementencomplex Tabitha van woningcorporatie Domesta.

Het echtpaar Pol woont alweer 23 jaar aan de Pastoor Jongeriusstraat in hartje Klazienaveen. Matti (91) kwam ter wereld in Zwartemeer en de 89-jarige Germ zag het levenslicht in zijn huidige woonplaats. Germ en Matti woonden ook vijf jaar in Zwartemeer. Matti heeft in Klazienaveen heel wat mensen geholpen met het huishouden. Germ werkte in het veen en later in dienst van de Algemene Kunstzijde Unie en Koninklijke Zout Oragon industrie (AKZO).

Het stel kreeg twee kinderen en Germ en Matti hebben twee kleinkinderen en vijf achterkleinkinderen. Germ mocht graag tuinieren en fietsen.