Win kaarten voor muziekavond in Valthe

VALTHE

Valthe pakt uit op 31 augustus en 1 en 2 september tijdens het jaarlijkse feestweekend. De 26e editie staat op het menu in het dorp en elke dag is er kermis op ‘t Perron.

De komst op zaterdagavond 1 september is verzekerd van onder anderen Diss Nie Okay, Marcelino Wunderlich, Dennie Christian, Henk Wijngaard en Henk Dissel. Het eerste optreden in de feesttent begint om 20.00 uur. Een ticket kost 17,50 euro tijdens de voorverkoop en 20 euro aan de kassa.

De band 5th Wheel uit Valthe en de Gigant FM Voutte Disco Show verzorgen vrijdagavond 31 augustus vanaf 20.00 uur de muziek. De entree die avond is gratis. Andere elementen zijn vrijdagavond het oplaten van ballonnen en een kinderdisco in de feesttent. De kofferbakverkoop is om 11.00 uur het eerste onderdeel op 1 september. Kinderen komen bijvoorbeeld vanaf 14.30 uur aan bod tijdens straattekenen.

De entree is zondag 2 september overal en altijd gratis. De laatste dag van het feestweekend begint om 10.00 uur met een kerkdienst in de feesttent. Op het podium bij de kruising van de Spoorstraat met de Leemkuilenweg worden de liefhebbers vanaf 11.30 uur vermaakt door The Sweel Singers, piratenkoor ‘t Zwarte Gat en de Börckerstroomzangers. Het feestweekend wordt vanaf 14.00 uur afgesloten in de feesttent door The Classics en de Gigant FM Voutte Disco Show.

Vrijkaarten

De ZuidOosthoeker verloot vijf setjes van twee vrijkaarten voor de muziekavond op 1 september. Stuur om kans te maken uiterlijk zondag 26 augustus een mail naar zohlezersactie@ndcmediagroep.nl. Het vermelden van naam- en volledige adresgegevens is verplicht, want de gelukkigen krijgen de kaarten per post.

Meer informatie over het programma staat op www.feva.nl.