Jongerenavond bij Uitmarkt

EMMEN

Voor het eerst wordt er tijdens de Emmer Uitmarkt een avond georganiseerd speciaal voor jongeren. De avond zelf wordt ook gedaan dóór jongeren.

De organisatie achter de Emmer Uitmarkt heeft besloten om de eerste dag van het evenement, vrijdag 7 september, te wijden aan de jongeren uit Emmen en omstreken. Deze vrijdagavond wordt georganiseerd door ambitieuze jongeren uit Emmen. In Emmen worden vele evenementen georganiseerd, maar niet specifiek voor jongeren. “Het doel van deze avond is daarom ook om te laten zien dat er wel degelijk aan de jeugd gedacht wordt. Het belooft een gezellige en sfeervolle avond te worden met optredens van lokale en regionale artiesten”, aldus Maud van Woerden namens de organisatie. Het is de bedoeling dat de jongerenavond jaarlijks terug gaat komen tijdens de Uitmarkt.

Artiesten

Talentvolle artiesten uit Drenthe en Groningen komen de tent opblazen. Onder meer het dj-duo Buurman & Buurman is aanwezig. Samen met burgemeester Eric van Oosterhout openen zij het festival. Ook de Groninger indieband Orange Skyline komt, die eerder op meer dan veertig festivals, zoals Noorderslag en Concert at Sea, speelde. Ook waren zij de openingsact van Kensington in het uitverkochte Ziggo Dome. Verder komen er artiesten die het Drentsch Peil XL gewonnen hebben, en bands die op Eurosonic, Noorderslag en Into The Great Wide Open hebben gespeeld.

De Uitmarkt vindt plaats van 7 tot en met 9 september. Ook de Stadsbarbecue vindt dat weekend plaats in het Rensenpark.

Het programma

Programma Vrijdagavond 7 september

17.30 u

18.00 u

Buurman en Buurman

18.00 u

18.45 u

Sorry John

18.45 u

19.30 u

Buurman en Buurman

19.30 u

20.15 u

Freddy Labots

20.15 u

21.00 u

Buurman en Buurman

21.00 u

21.45 u

Hollow men

21.45 u

22.30 u

Buurman en Buurman

22.30 u

23.15 u

Orange skyline

23.15 u

24.00 u

Buurman en Buurman