Profiteren van de oogst in Meppen

MEPPEN

In Meppen wordt zaterdag 22 en zondag 23 september - van 11.00 tot 17.00 uur - het Oogstfeest Meppen gehouden. Op het terrein aan de Dennekampen is de entree gratis. Het oogstfeest is een initiatief van een groep enthousiaste Möppers.

Er zijn op 22 en 23 september kramen te vinden met bijvoorbeeld pompoenen, likeuren, kruiden en groenten. Daarnaast wordt live bier gebrouwen en gekookt. Ook worden er appels geperst en manden gevlochten. Ambachtelijk brood bakken staat op het menu in Meppen en er is een demonstratie met een dorsmachine.

Behalve eetbare oogst is er ook ‘oogst’ te vinden in de vorm van bijvoorbeeld kunst, insectenhotels en natuurlijke producten voor in en om het huis.

Meer informatie over het Oogstfeest Meppen staat op de website www.oogstfeestmeppen.nl.