Wildlands Foto van de Week - 33

EMMEN

De Wildlands Foto van de Week is gemaakt door Miranda Nibourg uit Slagharen. Zij fotografeerde deze twee kindjes die hun aandacht niet van de olifanten af konden houden.

Een huwelijk voltrok zich vorig week in Wildlands, maar de bruidsjongen en het bruidsmeisje hadden weinig oog voor de trouwerij. De baby olifantjes, die zijn pas interessant! Een grappig verhaal bij een mooie foto. Mooi hoe de olifantenkudde precies tussen het houten hekwerk is gefotografeerd.

Ook meedoen?

Iedere week mogen parkbezoekers één foto per inzender sturen naar foto@wildlands.nl. De foto van de weekwinnaar wordt de week erop groot afgebeeld in de ZuidOosthoeker. Winnaars worden in die week ook via de social mediakanalen bekendgemaakt. Een foto insturen voor de eerstvolgende krant kan tot iedere vrijdag, 23.59 uur. Stuur ook uw naam en woonplaats mee.