Bert Wiebing nieuwe trainer SCN

EMMEN/NIEUWLANDE

Zaterdag vierdeklasser SCN uit Nieuwlande was nog altijd op zoek naar een nieuwe trainer voor de komende competitie in 4E, maar de kogel is door de kerk. Emmenaar Bert Wiebing (57) wordt de nieuwe coach van Sport Club Nieuwlande.

SCN degradeerde afgelopen seizoen uit de derde klasse. Met zijn nieuwe club krijgt Wiebing te maken met bijvoorbeeld CSVC uit Coevorden, SC Angelslo, SV Borger, SV Nieuw Balinge, SVBO en Tiendeveen.

Oud-profvoetballer Wiebing - hij trainde in het verleden de zaterdagafdeling van SV Twedo en vv Sweel - tekende voor één seizoen in Nieuwlande. SCN gaat voor de eerste vijf in 4E en wil op termijn weer een stabiele derdeklasser zijn.

SCN speelt in de poulefase van het bekertoernooi tegen VVAK, Staphorst 2 en buurman Hollandscheveld.