‘Gezondheid’ op achterzijde shirt FC Emmen

EMMEN

De eerste winnaar van de shirtactie van FC Emmen en hoofdsponsor Hitachi Capital Mobility is bekend. Het gezondheidsinitiatief M&GEZOND! zal de eerste van de drie goede doelen zijn die op de achterzijde van het shirt van FC Emmen komt te staan. Op deze manier wordt tijdens twaalf wedstrijden middels het thuisshirt van FC Emmen extra aandacht gevraagd voor M&GEZOND!.

M&GEZOND! is een programma van de gemeente Emmen, bestaande uit een team van ambtenaren én inwoners. Het ondersteunt inwonersinitiatieven op het gebied van gezondheid, met als uitgangspunt om vooral te kijken naar wat iemand nog wél kan.

Dit doet de organisatie op basis van zelfregie, zelfredzaamheid en meedoen in de samenleving. Initiatieven zijn bijvoorbeeld samen koken, wandelen en sporten.

De andere twee goede doelen voor het restant van de competitie worden volgende week wereldkundig gemaakt.