Robotstofzuiger voor Bosbad Noord-Sleen

NOORD-SLEEN/’T HAANTJE

Met een donatie van de TVM foundation heeft het bestuur van Stichting Bosbad Noord-Sleen een zogenaamde robotstofzuiger kunnen aanschaffen om de oude stofzuiger te vervangen. Deze nieuwe stofzuiger maakt de bodem automatisch schoon.

Voorheen werd de bodem van het bad met een handmatige stofzuiger schoongemaakt. De oude stofzuiger was nodig aan vervanging toe, maar er waren in eerste instantie geen onderdelen meer verkrijgbaar. De nieuwe robot is zeer geliefd bij het personeel en de meer dan honderd vrijwilligers die werkzaam zijn voor het zwembad even buiten Noord-Sleen en vlak bij ‘t Haantje.

Arnold Waninge van Transpa Emmen uit Erica bemiddelde als klant van TVM en diende samen met Stichting Bosbad Noord-Sleen de aanvraag in. De Coöperatie TVM reserveert jaarlijks een deel van de winst en doneert deze aan de TVM foundation. De stichting ondersteunt maatschappelijke initiatieven.