‘The King’ Elvis Presley schittert in Emmen

EMMEN

Kinepolis brengt Elvis Presley op donderdag 16 augustus terug naar het witte doek. Naar aanleiding van de vijftigste verjaardag van de Elvis '68 Comeback Special, is de legendarische tv-special eenmalig te bewonderen in de bioscoop.

De iconische Elvis '68 Comeback Special, die op 3 december 1968 op tv uitgezonden werd, is bij de Emmer bioscoop op het witte doek te zien. Presley schittert in de tv-special, die zijn comeback als live performer markeerde en zorgde voor een doorstart van zijn zangcarrière.

Exclusief

De verjaardagseditie van Elvis ‘68 Comeback Special bevat niet alleen de tv-special maar ook een exclusieve blik op de making-of, met deskundige uitleg over het geluid en commentaar van producer Steve Binder en Priscilla Presley.