Wildlands Foto van de Week - 32

EMMEN

De Wildlands Foto van de Week is gemaakt door Albert van Oenen uit Emmen. Hij fotografeerde deze rustende prairiehond.

Het valt niet mee, om met deze warmte prairiehond te zijn. Het is deze dagen zo warm dat zelfs de prairiehondjes niet meer weten wat ze ermee aan moeten. Moe wordt ‘ie ervan, getuige zijn houding, volledig overgegeven aan de hitte. Een knappe waarneming en goed vastgelegd.

Ook meedoen?

Iedere week mogen parkbezoekers één foto per inzender sturen naar foto@wildlands.nl. De foto van de weekwinnaar wordt de week erop groot afgebeeld in de ZuidOosthoeker. Winnaars worden in die week ook via de social mediakanalen bekendgemaakt. Een foto insturen voor de eerstvolgende krant kan tot iedere vrijdag, 23.59 uur. Stuur ook uw naam en woonplaats mee.