TeamNL schittert bij De Gouden Pijl

EMMEN/ERICA

In maart 2019 gaan de wielrenners van TeamNL naar de Special Olympics World Games in Abu Dhabi, maar zondag schitterden de teamleden al in Emmen bij De Gouden Pijl.

Tussen de wedstrijden van de wielerhelden was de wedstrijd voor mensen met een verstandelijke beperking. Direct na de start opende Sander Hummel uit Erica de strijd en een mooie wedstrijd volgde. Hummel maakt deel uit van Team NL, samen met Abiesh Raguthas, Brian Nugteren, Hugo Faber, Richard Tacken en de coaches Sam Nugteren en Rick Tuinman.

Op de foto (van links naar rechts) staan: Brian Nugteren (Alblasserdam), Sander Hummel (Erica), Rick Tuinman (coach, Deventer), Sam Nugteren (coach, Alblasserdam) en Abiesh Raguthas (Deventer). Op de foto ontbreken Richard Tacken (Heikant) en Hugo Faber (Deventer).