Nieuw muziekevenement in Emmen

EMMEN

Een nieuwe muziekbeweging in Emmen organiseert zaterdag 29 september het evenement Buiten Adem. De organisatoren denken met het inzetten van verschillende dj’s de liefhebbers van Techno, Minimal en Deep House aan zich te binden.

Dat die liefhebbers er zijn weet de vriendengroep die dit evenement organiseert zeker. “Deze ‘sound’ is overal in het land al jaren populair en groeit nog steeds”, zegt Javier Bergsma, een van de organisatoren. “Alleen in Emmen is hier nog geen podium voor geweest.”

Het muziekevenement vindt op de genoemde datum in café Plein, aan het Emmer Raadhuisplein, plaats. Tijdens de Emmer Uitmarkt is een eerste glimp op te vangen van deze muzikale groep.

Toekomstplannen

Bergsma: “We zijn ambitieus, en hard bezig met onze toekomstplannen. We zijn van plan vaker Buiten Adem-feesten in wisselende locaties in Emmen te organiseren en ons presenteren op evenementen als C’est La Vie en Bevrijdingsfestival.”