Mondaynight Musicclub viert verjaardag

EMMEN

Muziekavond Mondaynight Musicclub is jarig en viert feest. Volgende week maandag, 13 augustus, wordt het zestienjarig bestaan van de MNMC, zoals de avond doorgaans wordt afgekort, gevierd in café de Brasserie aan de Hoofdstraat in Emmen.

Voor deze feestelijke avond worden muziekvrienden uitgenodigd uit het hele land om de avond in een sfeer van 70's te laten swingen. „Ook blijft er de mogelijkheid tot spontane optredens”, weet organisator Robert van der Lippe. Het thema is Studio 54, naar de beroemde discotheek in New York, die eind jaren ‘70 is opgericht.

Van der Lippe: „Er is ook een ‘Best Dressed Contest’, wat inhoudt dat diegene met het mooiste of leukste outfit een prijs krijgt voor twee personen. Wat die prijs inhoudt, kan ik nog niet verklappen.”

De avond begint om 21.00 en de entree is gratis.