Bosbad Noord-Sleen telt 20.000e bezoeker

NOORD-SLEEN/NIEUW-AMSTERDAM

Donderdag is in Bosbad Noord-Sleen de 20.000e bezoeker van het seizoen verwelkomd. Rond 13.30 uur kwam Kris - zijn achternaam is vanwege privacy niet vermeld - uit Nieuw-Amsterdam binnen en werd hij verrast door het badpersoneel met een abonnement voor het seizoen 2019, omdat hij de 20.000e bezoeker is.

Kris vertelde het badpersoneel dat hij de afgelopen dagen heel vaak in het zwembad is geweest. “Ik en mijn vader, moeder en broertje hebben nu ook al een abonnement, maar ik ben hier nu met mijn tante”, zegt Kris. “En morgen en overmorgen kom ik hier ook weer met mijn tante! Ik vind dit echt een heel mooi en leuk zwembad.”

Teamleider

“Met dit aanhoudende mooie weer gaan we misschien wel richting de 25.000 bezoekers”, zegt Nicole Piening, teamleider Bosbad Noord-Sleen. “Maar eerst dit heugelijke feit even vieren! Wat hebben we al een fantastisch seizoen!”