‘Snorrencircus’ bezoekt camping Floortje Dessing

ZANDPOL

Afgelopen weken konden de eerste kinderen en ouders al genieten van stuntmannen en circusartiesten tijdens de nieuwste circusvoorstelling ‘Bravoure’ van Cirque Moustache. De zomertour gaat door en komt op 11 augustus naar Zandpol en speelt op de camping van Floortje Dessing.

Cirque Moustache reist dit jaar voor de zesde keer door Nederland voor een zomertour. Een groep artiesten brengt ook dit jaar een nieuwe energieke familieshow, genaamd Bravoure. Er zijn verschillende circusmaterialen om mee te oefenen, kermisspelen voor jong en oud, sideshows met de meest wonderbaarlijke verschijningen.

Hobby

Cirque Moustache is opgericht door Jasper Riedeman: “Je kunt gerust zeggen dat het circus bij mij een uit de hand gelopen hobby is. Als 13-jarige jongen kwam ik in aanraking met jeugdcircus en leerde daar bijna alle circustechnieken. Na het krijgen van lessen ging ik assisteren, doceren en uiteindelijk zelf een circusschool runnen. Zelf optreden doe ik nog maar zelden en ik heb mij volledig gestort op circuseducatie. Toen er een gebruikte circustent voorbij kwam, heb ik mijn spaarrekening geplunderd en ben ik naast mijn werkzaamheden bij het jeugdcircus gestart met een echt circus: Cirque Moustache.

Kaartjes

De tour van Cirque Moustache is te zien tot en met 30 augustus. Kaartjes voor de voorstelling kosten 10 euro per stuk. Dit is inclusief 2 tickets voor een activiteit op de Kinderkaravaan. Kaarten zijn te koop op de website van Cirque Moustache: www.cirquemoustache.nl. www.circussnor.nl.