Reclamekaravaan ‘Pijl’ aangepast

EMMEN

De reclamekaravaan bij de Gouden Pijl is een ware exposure voor bedrijven. De bonte stoet van glimmende auto’s met bloemstukken, schreeuwende teksten en lawaai rijdt voor het eerst een andere mooi rondje door Drenthe.

Voorgaande jaren startte de optocht van reclame-auto’s vanuit Emmen al vroeg in de ochtend van de dag van de Gouden Pijl. Nu de Gouden Pijl op een zondag wordt verreden, op 5 augustus, vindt de organisatie het niet gepast met veel lawaai door de straten van heel Zuidoost-Drenthe het evenement aan te kondigen.

Om 13.00 uur vertrekt de karavaan vanaf het Fletcher Hotel in Emmen (Van Schaikweg 55) om een korte ronde te rijden door Noordbarge, Westenesch, Emmermeer, Emmerhout, Barger-Oosterveld en Angelslo.

De planning is om tegen 14.30 uur terug in het centrum van Emmen te zijn om een ronde over het parcours te rijden. Later in de middag om 16.45 uur zal de bonte stoet nogmaals op het parcours in het centrum te zien zijn, ditmaal voor twee ronden.