Wildlands Foto van de Week - 31

EMMEN

De Wildlands Foto van de Week is gemaakt door Simone Scholtens uit Vledder. Zij fotografeerde de twee kleine olifantjes die gebroederlijk ‘slurf in staart’ rondliepen.

Een fantastische foto! Het is goed te zien hoe de slurf van de kleinste om de staart van zijn neef is gekruld. Een aandoenlijke foto die goed laat zien dat de kleintjes goed met elkaar op kunnen schieten. Een bijzonder geluksmoment.

Ook meedoen?

Iedere week mogen parkbezoekers één foto per inzender sturen naar foto@wildlands.nl. De foto van de weekwinnaar wordt de week erop groot afgebeeld in de ZuidOosthoeker. Winnaars worden in die week ook via de social mediakanalen bekendgemaakt. Een foto insturen voor de eerstvolgende krant kan tot iedere vrijdag, 23.59 uur. Stuur ook uw naam en woonplaats mee.