Populaire Mind-Walk ook in Emmen

EMMEN

Met meer dan honderd trainers door heel Nederland heeft nu ook de gemeente Emmen twee Mind-Walk trainers. Niels Mulder en Annelies Pfann van yogastudio ‘House of Being’ bieden vanaf september Mind-Walk trainingen aan in Emmen en omstreken.

Mind-Walk is meditatief wandelen, waarin gebruik wordt gemaakt van technieken en invloeden uit mindfulness, yoga en tai-chi. „Het is een veilige en effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren”, weet Mulder. „De training is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditie niveaus.”

De training bestaat uit tien bijeenkomsten, waarbij elke wandeling een eigen thema heeft. Het is een moment om te ontspannen en op te laden. Deelnemers leren daarnaast technieken die ook in het dagelijkse leven toe te passen zijn. Iedere training is maximaal vijf kilometer lang, en minimaal drie. De wandelingen gaan door de Emmerdennen.

Meer informatie op www.houseofbeing.nl.