Broadway naar Coevorder Horecadagen

COEVORDEN – De Horecadagen zijn dit jaar van donderdag 23 tot en met zaterdag 25 augustus.

Traditiegetrouw is de start met de Coevorder HandelsMissie. Acht kandidaten, die elk een bedrijf vertegenwoordigen maken tijdens het programma, dat om 20.00 uur begint, uit wie Caylee Centen opvolgt.

De vrijdagavond staat in het teken van ‘Pump it up’. Grote trekker is dj Gerard Ekdom. Ook het Moombahteam en dj Jean zijn van de partij. ‘OERgezellig!’ is het thema van de zaterdagavond, met een optreden van showband Broadway op het programma. De groep staat garant voor glamour, klasse, verrassend entertainment en sfeer. Daarbij biedt het verrassende repertoire een feest van herkenning.

Kandidaten

De kandidaten zijn: Anna Westerling voor Joyce Pietrzak Makeup Artist, Charell Koel voor Jobdirekt, Danique Veenstra voor Hema Coevorden, Isabel Redder voor Youkoso Sushi & Grillrestaurant, Joëlle van Hattem voor Ahlers, Maxime Plasman voor Kamst Mode, Tess Steenbergen voor Jumbo Coevorden en Tessa Talens voor Hotel Restaurant Talens.

De entree voor de Handelsmissie op donderdag 23 augustus is gratis, wel kunnen viparrangementen worden geboekt. Voor Pump it Up op vrijdag 24 augustus kost een kaart in de voorverkoop 10 euro. Aan de deur kost een kaart 15 euro. Voor Oergezellig op zaterdag 25 augustus geldt een prijs van 7,50 euro in de voorverkoop en aan de deur 12,50 euro. Voor de entree voor beide avonden is een passe-partout te koop voor 12,50 euro.