Doe-Mee-Zomerpakket in gemeente Coevorden

COEVORDEN

Meedoen is belangrijk. Dat vinden ze bij de gemeente Coevorden ook. Daarom heeft de gemeente een Doe-Mee-Zomerpakket gemaakt.

Er zitten bonnen in het pakket. Eentje voor een bezoek aan de dierentuin, eentje voor een pretpark, een bioscoopbon en een VVV-bon. Wethouder Joop Brink heeft het eerste pakketje ondertussen op de bus gedaan.

Brink: “Het pakket is voor kinderen tot en met 18 jaar die recht hebben op een Doe Mee Pas. Je hoeft niet persé een Doe Mee Pas te hebben. Als je voldoet aan de voorwaarden kun je ook alleen een Doe- Mee-Zomerpakket aanvragen. Juist in de zomervakantie is het leuk als iedereen kan meedoen. Een leuk uitje en iets leuks voor jezelf kunnen kopen, wil toch iedereen graag?”

Binnenkort valt het Doe-Mee-Zomerpakket in de bus bij kinderen die al een Doe Mee Pas hebben.