Culinair festival opnieuw in hartje Emmen

EMMEN

Het eerste weekend na de zomervakantie tovert MM Culinair het Marktplein in Emmen centrum om tot een groot openluchtrestaurant. Liefhebbers van lekker eten en drinken kunnen hun hart ophalen op zaterdag 1 en zondag 2 september.

Restaurants uit Emmen en omgeving presenteren zich begin september aan het publiek. De eerste deelnemersbijeenkomst was bij mede-hoofdsponsor Bidfood. De gasten werden bijgepraat over de ontwikkelingen rond het evenement. De achtste editie van MM Culinair telt dertien deelnemers.

MM Culinair is op zaterdag 1 september van 15.00 uur tot middernacht en op zondag 2 september van 14.00 tot 21.00 uur. Meer informatie staat op www.mmculinair.nl, twitter.com/MMCulinair, facebook.com/emmen.culinair en instagram@mmculinair.