Wakker Emmen baalt van slechte communicatie hondenspeeltuin

EMMEN

– Wakker Emmen is het niet eens met de manier waarop de gemeente Emmen met het burgerinitiatief, om een hondenspeeltuin aan te leggen in Emmerhout, is omgegaan.

Dit initiatief is deel van de burgerbegroting Emmerhout, waarin een budget beschikbaar gesteld is dat door de burgers zelf ingevuld mag worden. Een goed voorbeeld om meer met de samenleving te werken. Helaas heeft de werkgroep uit Emmerhout, die zich inzette voor de hondenspeeltuin, het initiatief moeten stil leggen, vanwege slechte communicatie en moeizame samenwerking met de gemeente.

Wakker Emmen heeft inmiddels contact gehad met de kartrekker van de werkgroep en heeft toegezegd dat de fractie van Wakker Emmen, tijdens de commissievergadering in september, het college om een nadere toelichting zal vragen.