Alles Kids en Sinterklaas samen theater in

EMMEN

Het kinderfestival Alles Kids uit Emmen en Sinterklaas gaan samen het theater in.

De eerste editie van het Sinterklaas A-Meezingfeest komt eraan! Op 25 november kunnen kinderen (in de leeftijd van 2 tot 15 jaar) in het Atlas Theater genieten van speciale Sinterklaas-optredens van hun favoriete artiesten die ze kennen van het Alles Kids in Drenthe concert en natuurlijk van Sinterklaas en zijn pieten! Ook is er een speciale rol weggelegd voor Alles Kids-mascotte Kiddy. De optredende artiesten zullen in de komende weken bekend worden gemaakt. 

De organisatie van het Sinterklaas A-meezingfeest is in handen van het Alles Kids in Drenthe festival, dat afgelopen juni de achtste editie van het grootste gratis kinderfestival van Nederland op poten zette in het centrum van Emmen. Het is voor het eerst dat de organisatie van het festival het Sinterklaas A-meezingfeest organiseert. 

Er zijn 2 voorstellingen van het Sinterklaas A-meezingfeest op 25 november: om 13:00 uur en om 16:00 uur. Kaarten kosten €17,50 en zijn verkrijgbaar via het Atlas Theater in Emmen. 


Auteur

vincent.trechsel