Succes met Anglia voor kinderen de Bron

NIEUW-AMSTERDAM

Als juf is zij ontzettend trots. Hanneke Skelly - leerkracht in dienst van basisschool de Bron in Nieuw-Amsterdam - roemt de prestaties van haar leerlingen. Een groot aantal kinderen uit de groepen 5 tot en met 8 van christelijke basisschool de Bron heeft het Anglia-certificaat behaald. Anglia is een internationaal erkend onderwijsnetwerk.

“Een zeer knappe prestatie”, zegt Skelly. Samen met hun juf en native speaker Hanneke Skelly werkten de kinderen zo ongeveer bijna het hele schooljaar toe naar het examen Anglia. Skelly: “Uiteindelijk is voor alle kinderen het harde werken beloond met het behaalde certificaat. De uitreiking werd afgesloten met een feestelijke high tea.”

Examens Anglia zijn er op veertien verschillende niveaus. Zo krijgen de kinderen van de Bron in Nieuw-Amsterdam elk op hun eigen niveau een extra uitdaging door middel van lessen Engels.