Genieten van beachvolleybal op Ermerstrand | Fotoserie

ERM/SLEEN

Voor de 23e keer vond op het Ermerstrand het door Volleybal Club (VC) Sleen georganiseerde beachvolleybaltoernooi plaats. Met de combinatie van strand, water en tropische temperaturen was het genieten geblazen voor de deelnemers.

Zowel op zaterdag als zondag werd beachvolleybal gespeeld. Maar liefst 1818 wedstrijden werden er afgelopen weekend door 1300 deelnemers gespeeld. De ruim 440 teams waren door de organisatie verdeeld over vijftig poules op acht verschillende niveaus, van divisie- tot recreantenniveau. Om dit alles in goede banen te leiden, waren tijdens het toernooi ruim zestig vrijwilligers van VC Sleen in touw.

Naast het plezier tijdens het volleyballen en pret in het water is het inmiddels een traditie dat ‘s avonds Buurman en Buurman met andere artiesten voor het nodige vertier zorgen. Dat sommige deelnemers daardoor de volgende dag tijdens de wedstrijden niet helemaal bij de les zijn, wordt bij het beachvolleybaltoernooi op het Ermerstrand op de koop toe genomen.