‘Ons publiek moet de Hunebedhighway kennen’

EMMEN

Voor algemeen directeur Wim Beekman van FC Emmen was het geen discussie. Hij bestelde als eerste een bord van de ‘Hunebed Highway’.

“Ons publiek moet die prachtige route, die weg kennen en ... gebruiken. FC Emmen heeft als doel er te willen zijn voor de gehele provincie. Daar is het gebied van de hunebedden er eentje van. Ik ben er apetrots op dat wij het eerste bordje gekocht hebben en plaatsen”.

De bordjes van de Hunebed Highway zijn sinds deze week te koop en worden gemaakt door het bedrijf Kuper Relatiegeschenken in Emmen. Pr-dame Daniëlle Idema: “Na de onthulling door staatssecretaris EZ, Mona Keijzer en gedeputeerde Henk Brink op 9 juli, hebben we van veel mensen en bedrijven uit het hele land vragen gekregen of er borden te koop kwamen. Daar willen we nu op inspelen. Via de info@HHBC.nl zijn de bordjes te bestellen.”