Tourist Info en Marketing Regio Emmen naar Raadhuisplein

EMMEN

Stichting Promotie Emmen (SPE) en Stichting Marketing Regio Emmen (SMRE) gaan verhuizen naar het Raadhuisplein, recht tegenover de ingang van Wildlands.

SPE exploiteert Tourist Info Emmen en SMRE is initiatiefnemer voor de campagnes Emmen. Maak het mee! Daarmee moet de aantrekkingskracht van Emmen worden vergroot. Beide organisaties zijn nu nog apart gehuisvest.

SPE verlaat het pand Villa Lindenhof, dat een nieuwe bestemming krijgt. In het najaar nemen beide organisaties het nieuwe pand in gebruik. Mogelijk verhuist ook centrummanager Laurens Meijer op termijn naar het gezamenlijke pand aan het Raadhuisplein.

SMRE kreeg voor wat betreft 2017 nog 250.000 euro subsidie van de gemeente Emmen voor marketing- en promotieactiviteiten.