Straattheater C’est la Vie in beeld | Fotoreportage

EMMEN

Zo heet als het deze week was, zo lekker was het zondag tijdens C’est la Vie. Ideaal weer voor een bezoek aan de Emmer stadsvloer. Vanaf vanochtend 10.00 uur kwam de drukte tijdens de 24e editie van het festival al vlot op gang.

De vlooienmarkt en de braderie wist het nodige volk op de been te krijgen, maar het straattheater in de middag leverde zeker groot vertier voor de Emmenaren. Bij de fietsenkelder werd een boksspektakel gehouden met acrobatiek en valpartijen. De mannen van Handelsgeest ‘schuimden’ daar de straten af met hun schip en sloegen een brug tussen het handelen van vroeger en het handelen van nu. Scubabianchi kwam met zijn rijdende aquarium vol met vissen naar Emmen.

Absurd

Bij de redactie van de ZuidOosthoeker en Dagblad van het Noorden - dat is bij het vroegere postkantoor - speelde het Drentse toneelstuk Klaos en Aoltien en het behekste zwien. Even verderop stonden de absurde personages van HugYou. Tot rust komen kon bij de Dames van Katoen. Ook de dansers van GV Unido uit Emmer-Compascuum vertoonden hun kunsten. Dat deden ze bij de muziekkoepel.

C’est la Vie duurt tot vannacht 1.00 uur. Op zes podia in hartje Vlinderstad treden bands en dj’s op. Houd de website in de gaten voor foto’s van muziekavond. Informatie over het programma staat op www.cestlavie-emmen.nl.