Korte kindervoorstellingen tijdens dagje dierentuin

EMMEN

Wildlands start met korte kindervoorstellingen die tijdens een dagje dierentuin gratis te bezoeken zijn in het Atlas Theater.

Een voorstelling duurt twintig minuten en is geschikt voor kinderen vanaf twee jaar, belooft het park. Deze zomerprogrammering duurt van 23 juli tot en met 24 augustus. De kindervoorstellingen zijn te zien in het Dagblad van het Noorden-zaal en de kleine foyer is deze maand omgetoverd tot een speeltuin, zodat de kleintjes zich tijdens het wachten niet hoeven te vervelen. Elke dag start er een voorstelling om 12.00 uur, om 14.00 uur en om 16.00 uur. Er zijn drie verschillende theaterstukken.

Het speelschema van de verschillende voorstellingen is te vinden op www.wildlands.nl/activiteiten/kindervoorstellingen/.