Dion Snippe wint tekenwedstrijd ANWB in Wildlands

EMMEN

Dion Snippe van de Catamaran uit Angelslo heeft de tekenwedstrijd van de ANWB en Wildlands gewonnen. Hij wint vijf entreekaarten. De twee troostprijzen waren voor Esmeralda en Brian, ook van de Catamaran. Zij ontvingen een olifantenknuffel.

Ter ere van de geboorte van de twee jonge olifantjes Mauk en Manoa in Wildlands, die begin april en eind juni zijn geboren, had de ANWB in samenwerking met de dierentuin een tekenwedstrijd georganiseerd.

Er zijn veel tekeningen ingestuurd en de jury vond het moeilijk om een keuze te maken. Basisschool het Anker uit de Emmer wijk Rietlanden leverde zelfs een prachtig kunstwerk in, geïnspireerd door kunstenaars als Mondriaan en Hundertwasser. Dit kunstwerk heeft een aantal maanden in de ANWB-winkel gehangen.