Aldi in Klazienaveen is weer open

KLAZIENAVEEN

De Aldi in Klazienaveen is weer open. Gistermorgen waren de eerste klanten al om zes uur ‘s ochtends al aanwezig om de heropening van de vernieuwde grootgrutter mee te maken.

De officiële opening van de winkel werd gedaan door filiaalleider Machiel Siekman. Na het drukken op de knop vloog de confetti door de lucht en stroomden vervolgens de vele mensen nieuwsgierig naar binnen. Binnen enkele uren krasten vierhonderd klanten prijzen weg van multimedia PC’s, bandschuurmachines tot de hoofdprijs van 250 euro. Deze hoofdprijs werd al uitgereikt aan vaste klant Julian Post uit Klazienaveen. “Wat een mooie winkel is het geworden. Zo overzichtelijk. De verse broodjes zijn echt heerlijk”, aldus de hoofdprijswinnaar.

De Aldi organiseerde ook een tuinmeubel-actie. Op het buitenterrein van de supermarkt werden tuinmeubelen aangeboden, met een kortingsactie die tot en met 22 juli geldt.