C’est la Vie pakt zondag uit

EMMEN

C’est la Vie staat zondag 22 juli vanaf 10.00 uur op het programma in Emmen centrum. De 24e editie van het gratis te bezoeken festival is een mix van vlooienmarkt en braderie, straattheater en muziek. Het straattheater is van 13.00 uur tot 17.00 uur. Op zes podia in hartje Vlinderstad treden ‘s avonds bands en dj’s op.

Bij de fietsenkelder wordt een boksspektakel gehouden met acrobatiek en valpartijen. De mannen van Handelsgeest ‘schuimen’ de straten af met hun schip en slaan een brug tussen het handelen van vroeger en het handelen van nu. Scubabianchi komt met zijn rijdende aquarium vol met vissen naar Emmen.

Bij de redactie van de ZuidOosthoeker en Dagblad van het Noorden - dat is bij het vroegere postkantoor - is het Drentse toneelstuk Klaos en Aoltien en het behekste zwien te zien. Even verderop staan de absurde personages van HugYou. Tot rust komen kan bij de Dames van Katoen. Ook de dansers van GV Unido uit Emmer-Compascuum vertonen hun kunsten en wel bij de muziekkoepel.

Meer informatie over het programma staat op www.cestlavie-emmen.nl.