Tangarine en Gerard Ekdom hoofdact bij Uitmarkt

EMMEN

Onder meer de band Tangarine, de Emmer zanger Bouke en Gerard Ekdom treden dit jaar op tijdens de Emmer Uitmarkt. Dat maakt de organisatie achter het driedaagse festival zojuist bekend.

Op 7, 8 en 9 september wordt het Rensenpark omgetoverd tot het festivalterrein van Uitmarkt Emmen Stadsbbq edition. Drie dagen lang kunnen bezoekers in alle hoeken van het park luisteren, kijken, dansen, genieten van optredens, workshops volgen en lekker eten. Ook dit jaar is het festival gratis toegankelijk.

Het Atlas Theater start traditiegetrouw in september op feestelijke wijze het nieuwe theaterseizoen. Ditmaal wordt dit groots gevierd tijdens het festival Uitmarkt Emmen Stadsbbq Edition. Op het zogenoemde Atlas & Unplug and Play Podium krijgen bezoekers op zaterdag 8 september een aantal sneakpreviews van artiesten te zien die komend seizoen ook in het Atlas Theater staan. Het gaat om de namen: The Bluebirds, Tangerine, Jordan Roy met zijn eerbetoon aan George Michael en de Top 2000 Live band. „Ook komt dj Gerard Ekdom de boel op z’n kop zetten. We sluiten de avond af met het Foute Uur met dj Wim van Helden van Q-Music”, aldus Maud van Woerden van de organisatie.

Lokaal

Tijdens de Uitmarkt Emmen Stadsbbq edition zijn niet alleen landelijke artiesten te zien, ook lokale verenigingen en talenten treden op. Er is een interactief kidsplein met activiteiten, theater en workshops. Er is een theatervoorstelling van Loods13, film en jamsessies. Op vrijdagavond is er een speciale jongerenavond voor en door jongeren georganiseerd.