Marian Heine is als mens erg rijk

EMMEN

De Emmense Marian Heine (48) is modestyliste. “Het is voor jullie een vraag en voor mij een weet of ik een relatie heb.” Lees meer over Marian in deze Doorloper.

Emmen betekent voor mij...
“Thuis voelen en daar waar ik liefdevolle mensen om me heen heb verzameld. Daarom is het een goede keus om hier te wonen.”

Vroeger ging ik altijd stappen in...
“In mijn jeugd gingen we met vrienden naar Le Barrage, Big Fun of Bermuda. Nu haal ik de gezelligheid uit mijn vrienden of familie, waarmee ik graag een hapje ga eten of waar ik thuis al de nodige gezelligheid mee kan hebben. Ook in mijn eigen huis kan ik een behoorlijk feestje bouwen, want dat past wel in mijn leven.”

Als FC Emmen wint, dan...
“Nu Emmen in de Eredivisie gaat spelen, vind ik het fijn om af en toe eens naar het stadion te gaan. Van huis uit is voetbal toch wel een favoriete sport.”

Ik weet nog goed wanneer en op wie ik voor de eerste keer verliefd was. Dat was...
“In 1986, maar op wie dat was? Dat weten alleen de mensen die me van die tijd al kennen.”

De laatste keer dat ik goed gelachen heb, weet ik nog goed...
“Ik ben een vrolijk mens en lach elke dag veel. Na een periode van minder vaak lachen, mag ik dat nu gelukkig weer heel veel. En dat komt goed uit, want ik ben positief ingesteld.”

En dat ik huilde ook...
“Dat heb ik helaas de afgelopen maanden teveel gedaan, maar ik hoop dat het geluk me nu weer toelacht. Ik ben een emotioneel iemand, want ik kan huilen tijdens een Disney-film.”

Het beste boek dat ik ooit gelezen heb, is...
“Ben Hur en verder houd ik van romantische boeken. Ik ben nogal romantisch aangelegd, maar ik ben wel nuchter hoor.”

Je kunt me wakker maken voor...
“Patat speciaal, frikandel speciaal of Japans. Het water loopt me al in de mond als ik er aan denk, maar eigenlijk lust ik alles. Krentjebrij of oesters vind ik echt niet lekker.”

Het eerste wat ik doe als ik na mijn werk thuiskom, is...
“Eten maken, in de boekhouding en veelvoudig beantwoorden van apps en telefoontjes. Verder zoveel mogelijk genieten van mijn alles. Dat is in dit geval mijn dochter van bijna 15 jaar.”

Als ik niet in Emmen zou wonen, dan...
“Na de Vlinderstad zou mijn voorkeur uitgaan naar het mooie Italië, maar dat is een oude droom van me en dus niet meer relevant.”

Ik zou graag de volgende persoon willen nomineren voor een lintje...
“Dat is niet specifiek één persoon, maar de mensen die de afgelopen maanden veelal voor me klaar hebben gestaan, me hebben gesteund en weer de kracht en power hebben gegeven om te laten beseffen wie ik ben. Zij verdienen zeker meer dan een lintje! Wat fijn dat je als mens veel goede vrienden mag kennen, die je zowel in goede als in slechte tijden bijstaan en dat ook veelal hebben bewezen. Dan ben je als mens erg rijk.”

Wat ik vroeger wilde worden, is...
“Kapster of zangeres.”

Wat ik uiteindelijk geworden ben, is...
“Bijna een icoon in de modewereld en als ik dat nog niet ben, dan streef ik naar die titel.”

Mijn hobby is...
“Ik houd van dansen. Dat is mijn uitlaatklep en grote ontspanning. Verder houd ik van vele soorten muziek. Op een feestje sta ik dan ook zeker op de dansvloer.”

Hoogtepunten in mijn leven zijn er zeker, maar wat er echt uitspringt is...
“De geboorte van mijn dochter. Het is een onvergetelijk en niet uit te wissen gevoel toen ik haar voor het eerst in mijn armen mocht nemen. Zij is ‘my first, my last, my everything’.”

Is er nog iets wat je wilt delen met de lezers van de ZuidOosthoeker?
“Ik verwelkom de dames onder de lezers graag eens uit bij Lacavelli mode in Emmen, waar voorheen Chacoco mode was gevestigd. Ik beloof dat jullie nog mooier de deur uitgaan dan dat jullie binnen zijn gekomen.”

Ook meedoen? Mail jouw verzoek naar: zuidoosthoeker@ndcmediagroep.nl.