Kunstzinnige fotoshoot in oude dierenpark

EMMEN

Lydie Djamba en Annie Sturing zijn maandag 23 juli te gast bij galerie Micks Art in het Rensenpark. Er wordt een fotoshoot georganisaeerd met kunst als achtergrond.

Lydie Djamba uit Congo is designer van kleurrijke kleding. Afrikaanse prints en Nederlandse schilders zijn een bron van inspiratie voor haar. In haar kleding verwerkt ze zowel prachtige Afrikaanse prints als schilderijen van Rembrandt of van Gogh. Het resultaat is extravagante designs, sportieve kleding, een galalijn en een bikinilijn.

Annie Sturing komt uit Emmen en is designer van kleurrijke tassen. Haar ‘Annigje-tassen’ zijn van een strak en stijlvol design, maar ook kleurrijk.

Voor de fotoshoot in de galerie van Emmenaar Erik Knegt vormen de kunstwerken van de huidige exposities de achtergrond voor de fotografie. De modellen voor de shoot komen van verschillende continenten.