Vlaggenschip dames HV SVBO heeft nieuwe naamsponsor

EMMEN

Het eerste damesteam van handbalvereniging SVBO uit de Emmer wijk Barger-Oosterveld heeft met Navique een nieuwe naamsponsor. De sponsor uit Barger-Oosterveld richt zich als bureau op uitzenden, detachering en payrolling.

Met ingang van het nieuwe handbalseizoen spelen het eerste damesteam en de meisjes A1 van de geel-zwarten onder de naam Navique/SVBO. Na een prachtig seizoen voor de handbalclub uit Barger-Oosterveld - waarin de dames van trainer Lars Hoogeveen ongeslagen kampioen werden in de eerste klasse en gepromoveerd zijn naar de hoofdklasse - wordt achter de schermen hard gewerkt om ook de volgende stappen te kunnen maken.

Clubvoorzitter Willem Menzen verwacht een perfecte match tussen HV SVBO en de naamsponsor. HV SVBO wil volgens de preses stap voor stap toonaangevend worden en blijven.