Win kaarten voor André Rieu in de bios

EMMEN

Eind deze maand is André Rieu te zien op het witte doek in Emmen. Bioscoop Kinepolis organiseert twee avonden met de koning van de wals, die met zijn ‘Amore, my tribute to love’ zijn familie en het Johann Straus Orkest eert.

Het spectaculaire concert vindt plaats op het middeleeuwse plein in zijn thuisstad Maastricht. Speciaal voor de gasten die het concert meebeleven in de bioscoop, geeft de maestro een exclusief interview direct als hij van het podium afstapt.

De ZuidOosthoeker geeft vijf setjes van twee kaarten voor deze avond, maar niet aan zomaar iedereen. In samenwerking met Kinepolis is bedacht de mantelzorgers in onze regio eens in het zonnetje te zetten. Zij kunnen voorgedragen worden, de mail moet voorzien worden van motivatie, voor een avondje uit met André Rieu.

Mail om in aanmerking te komen naar zohlezersactie@ndcmediagroep.nl. De winnaars krijgen uiterlijk zaterdag 21 juli reactie. Kaarten liggen op naam bij de kassa klaar. Graag aangeven of je naar de voorstelling van 28 juli of 29 juli wilt.

Wie niet in de prijzen valt, maar toch graag André Rieu op het witte doek wil zien, kan kaarten reserveren via de website, de app of gewoon aan de kassa.