Sportspektakel Schoonebeek valt in de smaak

SCHOONEBEEK

Schoonebeek in Actie hield zaterdag het Sportspektakel Schoonebeek. Het middagprogramma bestond uit onder meer een grote zeskamp voor volwassenen, een muzikale zeskamp voor jeugd en een gezondheidsbeurs.

Het team Eastwood won de zeskamp voor volwassenen, terwijl de eerste plaats bij de zeskamp voor jeugd voor de equipe The Four Besties was. Niet minder dan 215 liefhebbers deden mee aan een barbecue voor het goede doel. Het goede doel - Werkgroep Duofietsen Schoonebeek - kreeg aan het einde van de middag een cheque ter waarde van 1000 euro.

Het sportspektakel werd ’s avonds afgesloten door de partyband Melrose. Het enthousiaste publiek in de goed gevulde feesttent ging helemaal los. Met recht een mooi afsluiting van een grandioze dag.