Hoogstaand niveau bij Compas Open

EMMER-COMPASCUUM

“Het was op het scherp van de snede, van een hoogstaand niveau en af en toe zagen we een ware slijtageslag.” Veelzeggend commentaar van bestuurslid Jan Kroes, die terugblikt op de vorige week gehouden clubkampioenschappen van LT Compas.

Klapper op het Emmer-Compascumer tenniscomplex was de finale van het heren enkelspel tussen Peter van der Vegt en John Trechsel. Van der Vegt trok uiteindelijk aan het langste eind. Niet minder spectaculair was de eindstrijd in het dubbelspel bij de heren, waarin Peter van der Vegt en Patrick Kaspers het opnamen tegen Berjan de Groot en Herman Falke. De Groot en Falke wonnen deze finale. De finale van het enkelspel bij de dames werd gewonnen door Jenneke Timmermans.

Al met al was het een sportieve en gezellige boel op de gravelbanen aan de Kijlweg in Emmer-Compascuum. Kroes toonde zich tevreden over het aantal deelnemers. Ook liet hij zich positief uit over de publieke belangstelling voor het tennisevenement. De organisatie van het Compas Open 2019 staat ondertussen op de agenda.