Bedrocks met blessureleed zomerstop in

EMMEN

Het eerste honkbalteam van Bedrocks trof op de Meerdijk de nummer vijf van de competitie, Robur’58 uit Apeldoorn. De Gelderlanders wonnen met grote cijfers in Emmen: 2-24.

De wedstrijd kwam wat moeizaam op gang. Robur nam een voorsprong en bouwde die inning voor inning uit. De Emmenaren konden aan slag weinig tegenstand bieden. In de vierde inning tikte tweede honkman Tristan Berns een honkloper van Robur uit, maar hij kwam daarbij zo ongelukkig in botsing dat hij zijn pols brak. De inning erna raakte ook midvelder Max Kamp geblesseerd toen zijn schouder uit de kom schoot bij een poging tot een vangbal.

In de zesde en zevende inning kwamen de Bedrocks aanvallend pas een beetje in de wedstrijd door een mooie hit van Marijn Krol en een fantastische triple van Julian Zoeteman. Met twee uit drie was Krol tevens de beste slagman in deze laatste wedstrijd voor de zomerstop. De heren hebben tot 26 augustus de tijd om te herstellen en de batterij op te laden voor het tweede deel van de het seizoen. Wat nu rest is de zomerstop.