Stadionplein vol met FC Emmen fans | Fotoserie

EMMEN

Het plein bij het stadion van FC Emmen stond zondag tijdens de open dag vol met uitbundige fans. Niet eerder in de geschiedenis van eredivisionist FC Emmen waren er zoveel mensen naar de open dag gekomen, die ‘s ochtends begon met de presentatie van de jeugdspelers.

Daarna volgde de presentatie van de spelers van de eerste selectie. Deze kwamen aangereden in een tuktuk waarna ze aan het publiek werden gepresenteerd. Na de presentatie en een optreden van zanger Erik van Klinken die een speciaal lied over FC Emmen ten gehore bracht - lees daarover meer op pagina 19 - kon elke fan met zijn of haar favoriete speler op de foto of op jacht gaan voor een handtekening.

De supporters konden de spelersbus binnen bekijken, net als het stadion waarbij de nieuwe kleedkamer van de spelers de meeste aandacht kreeg. De open dag werd afgesloten met een wedstrijd van FC Emmen tegen het Drents Verbond All Stars die door FC Emmen met 9-0 werd gewonnen.