Kensington naar Emmer-Compascuum

EMMER-COMPASCUUM

De populaire band Kensington komt eind september naar Emmer-Compascuum.

Stichting Artiestengala bestaat dit jaar tien jaar en pakt met de komst van de Nederlandse band groots en spectaculair uit. “Wij hebben de populaire band Kensington weten te strikken”, glundert Eric Weinans namens de organisatie. “Ook zorgen we voor een fantastisch voorprogramma met toonaangevende bands en muzikanten.”

Ook Rilan & The Bombardiers, Indian Askin, Niels Geusebroek en Memphis Maniacs komen langs voor een optreden. Kensington zal de avond – waarin ook lokale bands komen spelen – afsluiten. De bands uit de regio zijn: 70 Mile House, Rockstieren, Sorry John, Rieder en DVR.

Het jubileumevenement vindt 29 september plaats en trapt om 15.00 uur af. Kaarten kosten 45 euro en zijn te koop via ticketspoint.nl en diverse voorverkoopadressen.