Webba heeft nieuw kantoorgebouw met tuin

EMMEN

Met gekleurde vlaggetjes, lampionnen, strandstoelen, drankjes en muziek heeft Webba donderdagmiddag aan de Kapitein Nemostraat in Emmen het nieuwe kantoorgebouw in gebruik genomen.

Edwin Gels, Stefan Kuhl en Ronnie Karstenberg van het bedrijf deden dit samen met burgemeester Eric van Oosterhout door gezamenlijk het lint hadden door te knippen. Daarmee werd het kantoor officieel geopend. Webba is een bedrijf dat websites en webshops bouwt en onderhoudt.

Eigenaar Webba deelt het gebouw met Spothost, Feringa Tabak, Tac team, Match personeelsdiensten en VPB parkmanagement. “De afgelopen maanden hebben we flink geklust om alles te krijgen zoals het nu is”, zegt Kuhl. “Het was een bende toen we hier de eerste keer waren. In het gebouw zaten krakers en zij hadden er een rotzooi van gemaakt. Er lagen dode muizen op de vloer en er vloog een papegaai rond, maar we waren gelijk verliefd op het pand en dan vooral op de aanwezigheid van een tuin. Vooral daarom gingen we vol voor deze kans.”

Webba zat al in een gebouw met andere bedrijven en dat wilde het bedrijf ook in het nieuwe pand. Behalve dat het een bepaalde charme heeft dat je samen in een gebouw zit, kun je elkaar volgens Kuhl versterken en gezamenlijk aan projecten werken.