Huisartsen en poliklinieken Coevorden verhuizen

COEVORDEN De huisartsen en poliklinieken van de Saxenburgh Groep in Coevorden verhuizen begin volgende week naar het nieuwe gezondheidscentrum De Veltstroom in het voormalig Waterschapsgebouw. Van 16 tot en met 20 juli zijn de poliklinieken in Coevorden gesloten.

Patiënten hebben bericht ontvangen dat zij in die week voor hun afspraak in het ziekenhuis in Hardenberg terecht kunnen. De verhuizing van de poliklinieken radiologie, orthopedie en oogheelkunde nemen meer tijd in beslag. Daarom zijn deze poliklinieken gesloten van 9 tot en met 27 juli. Ook hiervoor kunnen patiënten in Hardenberg terecht. De polikliniek oogheelkunde blijft voorlopig in het Aleida Kramergebouw.

Waarneming huisartsen

Maandag 16 en dinsdag 17 juli verhuizen de huisartsenpraktijken Harwig, Hermans en Jurat. Voor spoedzaken neemt huisartsenprakijk Meander waar. Donderdag 19 en vrijdag 20 juli verhuist huisartsenprakijk Meander. De andere praktijken nemen dan voor spoedzaken waar.

In het nieuwe gezondheidscentrum komen naast de huisartsen en poliklinieken ook het laboratorium, de praktijk voor Oefentherapie Cesar Natasja Tijhuis en Diëtistenprakijk van Asselt. Medio november verhuist ook de Singelapotheek naar het nieuwe gezondheidscentrum.