FC Emmen houdt open dag

EMMEN

FC Emmen houdt zondag 15 juli van 10.30 tot 16.15 uur de open dag in en rondom stadion De Oude Meerdijk. Het programma omvat onder meer rondleidingen, presentatie jeugdspelers, presentatie eerste selectie en een meet and greet met selectiespelers.

De meet and greet is van 12.15 tot 13.10 uur. FC Emmen speelt zondag vanaf 14.30 uur tegen het Drents Verbond All Star Team. De entree tijdens de open dag is overal gratis.

Eredivisionist FC Emmen won afgelopen week overigens de eerste twee oefenwedstrijden ter voorbereiding op het langverwachte debuut op het hoogste nationale niveau. Op bezoek bij derdeklasser SVV’04 in Schoonebeek won de ploeg van trainer Dick Lukkien vrijdagavond met liefst 11-0. Heel wat minder voortvarend ging het zaterdagavond tegen buurman vv Emmen. Er werd met 3-2 gewonnen door FC Emmen, maar daarmee was dan ook alles gezegd.