Extra bussen tot na middernacht tijdens C’est La Vie

EMMEN

Zondag 22 juli vindt C’est La Vie in Emmen plaats. Tijdens dit evenement rijden de stadslijnen in Emmen en Q-link rood Emmen – Klazienaveen twee keer per uur tot ruim 2 uur ‘s nachts. Ook de stadslijnen naar Rietlanden, Bargeres, Angelslo en Emmerhout rijden extra.

Alle stadslijnen rijden op zondag 22 juli van rond 11 uur ’s morgens twee keer per uur. De zijn de lijnen die de wijken, Rietlanden, Bargeres, Angelslo en Emmerhout aandoen. De laatste bus vertrekt op alle routes om 2:30 uur vanaf het station.

Emmen – Klazienaveen

In december is de nieuwe lijn Q-link rood lijn 12 gaan rijden op de route Emmen – Angelslo – Meerdijk – Klazienaveen. Ook deze lijn rijdt vanaf 11 uur twee keer per uur. De laatste rit vertrekt vanaf het station om 2:31 uur, vanaf de centrumhalte om 4 minuten later.

Per volwassene reizen maximaal drie kinderen van 4 t/m 11 jaar gratis mee. De vertrektijden en meer informatie zijn te vinden op qbuzz.nl/gd.