Wildlands Foto van de Week - 28

EMMEN

De Wildlands Foto van de Week is gemaakt door Thea van der Werf uit Stadskanaal. Zij maakte deze wel heel grappige foto van twee rustende prairiehondjes.

En uitrusten kan natuurlijk op allerlei manieren... Liggend op de grond, maar ook zeker bovenop een soortgenoot. De pose van de zittende prairiehond lijkt zo sterk op de houding van een mens. Deze foto werkt erg op de lachspieren. Een uitstekende waarneming!

Ook meedoen?

Iedere week mogen parkbezoekers één foto per inzender sturen naar foto@wildlands.nl. De foto van de weekwinnaar wordt de week erop groot afgebeeld in de ZuidOosthoeker. Winnaars worden in die week ook via de social mediakanalen bekendgemaakt. Een foto insturen voor de eerstvolgende krant kan tot iedere vrijdag, 23.59 uur. Stuur ook uw naam en woonplaats mee.